Thursday, December 15, 2011

Natural Paste

Salam,
Selamat sejahtera hendaknya.
Dah ke tempat kerja?
Atau masih di highway?
Atau sedang bersarapan?
Kedai mamak? Gerai tepi jalan? Restoran?

Aku masih di rumah, baru habis jogging.
Pusing2 kawasan kelililng perumahan ni je.
Banyak kawasan perumahan baru yg dibangunkan oleh
Perumahan Kinrara Berhad.

Sampai rumah, anak yg bongsu tanya
"mama, ubat gigi Hai O tu dah habis la, Aisyah suka pakai ubat gigi tu".
"Aisyah dah tak suka ubat gigi yg lain, isyah nak yg tu je".
"Ada, cuba tengok dlm kabinet kat dapur tu"...jawab aku
Natural Paste...kesukaan kami sekeluarga.
Dulu kami gunakan Glister..ubat gigi berjenama Amway.
Tapi sekarang tidak lagi.

Kualitinya setanding dgn Glister malahan lebih baik.
Harganya tinggi sedikit tetapi ia produk bertaraf 5bintang.
Pekat, jimat dan sgt berkualiti.
Halal lagi suci.

Memang lima bintang Natural Paste ni.
Penjagaan kesihatan gigi untuk generasi baru.
Ia sgt pekat, jadi kita hanya meletakkan sedikit sahaja pada hujung berus gigi
ketika menggunakannya.
Tak perlu memicit sehingga memenuhkan ruang berus gigi.
Jadi ia sgt menjimatkan.

Jika menggunkan Natural Paste, kita tak perlu lagi menggunakan
mouth wash utk berkumur.
Kerana Natural Paste mampu memberi perlindungan kepada
gigi dan gusi secara menyeluruh.
Natural Paste berupaya untuk

*menyingkirkan kotoran gigi
* Memutihkan gigi
* memelihara kesihatan gusi
* Mengekalkan kesegaran nafas


ahhh...nafas terasa segar,
Ketika mandi pula gunakan produk2 yg lain
untuk membersihkan diri.
Apa lagi produknya?
Femi9 untuk lelaki dan wanita, marine essence bar beauty soap, body shampoo,
hair shampoo...
Sungguh segar dan bertenaga.

Untuk anda, tukarlah semua produk yg anda gunakan di rumah
kepada produk2 hebat keluaran Hai O.
Anda pasti akan berpuas hati dgn kealitinya.



No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Post a Comment